Naschoolse activiteiten

                                    Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving 

 

Hoi allemaal, 

 

Na de herfstvakantie starten we met nieuwe  naschoolse activiteiten. Dat betekent dat jullie allemaal weer moeten kiezen. Net als deze periode kies je 1 activiteit die je erg graag wilt doen en je kiest ook een tweede activiteit als tweede keus voor als je eerste keuze vol zit.  

Je kunt kiezen uit: 

Kunst   - je bekijkt met elkaar een schilderij of beeld en gaat daarna zelf aan de slag om een echt kunstwerk te maken, dat misschien wel een plekje krijgt in de school. 

Percussie/Beatbox/ Digital music  -  drums, computers en het maken van verschillende geluiden en klanken met je mond. Deze lessen staan vol van de beat  en ritmes. 

0  Proefjes – Proefjes zijn een uitdagende manier om kennis te maken met natuurkunde, scheikunde en biologie. Je doet proefjes over onderwerpen zoals luchtdruk, elektriciteit, chemische reacties, geluid, zintuigen en krachten.  

Yoga  -  Na een lange schooldag is het erg fijn om tot rust te komen, bij Yoga doe je dit door allerlei leuke oefeningen  te doen. Je wordt leniger én je leert bijvoorbeeld ook hoe je je beter kunt concentreren. Je moet dit gewoon een keertje uit proberen. 

 

De overige spelregels zijn nog hetzelfde. Iedereen maakt een keuze en hoe sneller je reageert, hoe groter de kans is dat je bij je eerste keus terecht komt.   

Het opgeven gaat op een andere, heel moderne manier, namelijk digitaal! 

Het kan op 2 manieren: 

  1. Via de link die vandaag (= dinsdag) via de mail naar alle ouders  verzonden is. 

  1. Via het scannen van deze QR-code :  

 

 Veel succes met het kiezen!!!!!!! 

Juf Sabrina en juf Pia.